• Gratis verzending vanaf €75,-
  • Vandaag besteld, vandaag verzonden.

Het zal je al opgevallen zijn. Onze reviews staan niet op onze eigen website. Maar waarom dan niet? En waar komen die reviews dan vandaan?
We proberen het hier uit te leggen Maar als je vragen hebt, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Waarom geen reviews op Blinkel.nl?
Heel simpel: Betrouwbaarheid. Er is de afgelopen jaren veel gezegd en gebeurd rondom reviews. De betrouwbaarheid is vaak twijfelachtig, zelfs bij de grote bekende reviewsites. Het is vrij eenvoudig om deze te beïnvloeden en dit gebeurd dan ook in grote mate.

Natuurlijk zijn niet alle reviews oneerlijk en ook is niet elke website oneerlijk, maar toch. Zeker bij de grotere review-bedrijven is betrouwbaarheid belangrijk omdat wij daar als bedrijf voor betalen. Maar toch blijft het lastig en willen wij daar vooralsnog niet aan meewerken.
Dit kan vrij eenvoudig worden beperkt door klanten alleen via hun order in de webshop een review achter te laten, maar dat gebeurd dus niet.

Ook komt onze regering met nieuwe regels en een wet om die fraude aan te pakken. Dus in ieder geval tot die tijd voeren wij niet actief een beleid om klanten te vragen om een review achter te laten op bv Trustpilot.

Waar komen jullie reviews dan vandaan?
De Nederlandse versie van Blinkel is vrij nieuw, maar wij verkopen al jaren onze producten aan het buitenland. Dit doen wij ook via Etsy, een verkoopplatvorm.
En bij Etsy heb je dus wel die functie waar alleen een review kan worden gegeven door een klant binnen hun bestelling. Veel eerlijker voor zowel jou als klant als voor ons als verkoper.
En omdat wij daar al een tijdje verkopen, hebben we daar dus ook reviews ontvangen. Daar komen dus onze reviews vandaan.
Je leest dus de reviews van onze klanten van over de hele wereld en die zijn dik tevreden over ons!  Lees zelf maar: Onze reviews op Etsy